Kurs i Jungs Type Indeks

Hvis du følger oss på Snapchat eller podcast, vil du sannsynligvis høre om personlighetstesten Jungs Type Indeks (JTI) innimellom.

Cathrine Lofnes, grunnlegger av Mammashjerte, er sertifisert kursholder i JTI, og holder kurs med enkeltpersoner eller par på bestilling.

JTI et psykologisk verktøy, basert på arbeidet til psykologoen C.G. Jung, som handler om å forstå sin egen personlighet i møte med seg selv og andre. Det gir bedre forståelse for hvordan vi er like eller ulike på forskjellige områder, og viser hvordan denne innsikten kan brukes for å kommunisere bedre og styrke relasjoner JTI er et nyttig verktøy både i egen utvikling, parrelasjon og andre relasjoner.

Kurs med Cathrine foregår på Zoom. Deltaker tar først link til en test som tas på forhånd, og når Cathrine har gått gjennom testresultatet, avtaler dere tidspunkt for å møtes på Zoom. Veiledningen på Zoom tar ca. 1,5 time, der dere går gjennom testresultatene og du/dere lærer om din/deres personlighetstype(r). Du får også med lesestoff om din type som du kan jobbe videre med.

Pris: 850 for enkeltperson og 1400 for par.

Hvis du vil ha mer informasjon om JTI kurs eller ønsker å melde deg på, send mail til post@mammashjerte.no eller på kontaktskjemaet under

Kontaktskjema