Om mammashjerte

Mammashjertet ble startet i 2018. I forkant av dette hadde grunnlegger Cathrine Lofnes samlet en gruppe av sine venninner som også var mødre i en privat gruppe på Snapchat for å ha et møtepunkt der man kunne snakke om mammatilværelsen, relasjoner og alt annet i livet. Cathrine opplevde at det var mye nyttig informasjon i omløp innad i gruppen og utfordret gjengen på å være med å skape noe som var åpent, der man kunne dele disse tankene med flere. Ni andre ble med, og 8.mai, 2018 hadde Mammashjerte sin første offisielle dag på Snapchat.

Tilbakemeldingene var positive. Det viste seg at Mammashjerte fylte et tomrom på markedet. Det fantes mange mammaforumer, men ikke mange som delte kristne verdier og perspektiver i det landskapet.

Etter to år meldte Tro & Medier sin interesse for å bli med på laget i form av podcastproduksjon, og Cathrine ble ansatt i Tro og Medier for å lage Mammashjerte podcast.

Grunnlegger Cathrine Lofnes

I dag, 6 år senere og gjennom mye hard innsats, tid og kontinuitet, har Mammashjerte en følgerskare på 10 000 følgere på Snapchat, Instagram og podcast.

Gjennom arbeidet har nye samarbeid og relasjoner oppstått, noe som har ført til at nye, faste medlemmer (og vennskap) har kommet inn i ledergruppa etter hvert som flere av de opprinnelige medlemmene har gitt stafettpinnen videre.

I tillegg til å produsere daglig innhold i sosiale medier og ukentlig podcast, fortsetter Mammashjerte å utvide. I 2022 ble det første Mammashjerte Eventet holdt i Sandnes, og flere har blitt holdt siden. I 2024 ble det første webinaret gjennomført.

Planene fremover å fortsette å prege gjennom sosiale medier, webinarer, og å reise rundt og treffe folk på eventer.  Mammashjerte ønsker å være en stemme som får være med å påvirke med kristne familieverdier slik at familier kan holde sammen og ha det godt sammen.