Misjon

Mammashjerte er så heldig å ha Linda Gisnås fra Swahili Coast Mission med på laget. Linda og mannen Stig Ove driver en stadig voksende misjonsbase utenfor Kilifi på Kenyakysten.

På et nydelig landområde har de bygget opp basen med hus, kontor, gjestehus, stall, fotballbane, volleyballbane og mye mer. De har startet bedriften Neema Sewing for en gruppe mødre som syr håndlagde produkter under etiske og gode arbeidsforhold, og utvider stadig med nye prosjekter.

Swahili Coast Mission driver også menighet og disippelgjøring. De tar i mot ungdommer som trenger et trygt sted å være, hjelper ungdommer med skolegang gjennom økonomisk støtteprogram, og driver samfunnsutvikling i lokalområdet, blant annet gjennom lese-og-skrive opplæring for voksne, opplæring i strikking og håndarbeid som gir arbeidsmuligheter, fotballtrening som skaper fellesskap, kurs i mer effektivt jordbruk, og mye mer!

Foto: Swahili Coast Mission, facebook.com

Visjonen deres er å  bygge opp misjonsbasen og kirke i området og å bygge og utruste lokalsamfunnet på alle måter, både ved å ved å leve tett på folk, vise Guds kjærlighet og være mødre og fedre som går sammen med dem gjennom livet, og på praktiske måter, som ved å skaffe vann, elektrisitet og veier i området og skape arbeidsplasser.

Vil du lese mer om Swahili  Coast Mission eller være med å støtte arbeidet, kan du besøke hjemmesiden

https://www.swahilicoastmission.com

eller følge dem i sosiale medier:

@swahilicoastmission

Swahili Coast Mission